Praktijk Lotus

Ruimte voor je slogan


Helaas is het momenteel niet mogelijk om een afspraak te maken voor een massage!

Massage 

Iedereen heeft wel eens het gevoel dat de balans om welke reden dan ook even weg is. Dan is het tijd om even naar jezelf te luisteren. Wie dat van tijd tot tijd 
doet staat evenwichtig in het leven!
                                     

 Massage technieken

De basis massage wordt gegeven vanuit een klassieke ontspanningsmassage. Aan bod komen, effleurage, rotaties, fricties, knedingen en intuïtief met warmte, aandacht, respect en gevoel!  
De ontspanningsmassage is een lichaamsmassage direct op de huid, waarbij een warme of koude massage olie wordt gebruikt.

Naar keuze worden nek, schouders, rug en benen met voet massage tot aan het gezicht toe gemasseerd.
Keuze uit 25 of 50 minuten massage.


Wat is het effect van een Massage? 

De massage stimuleert de doorbloeding van de weefsels, voert afvalstoffen af en verbetert de stofwisseling van de spieren. Door de ontspanning van het lichaam kunnen ook allerlei gevolgen van stress ( bijv. chronische vermoeidheid, stijve rug en nek, spanningshoofdpijn, slaapproblemen) worden verzacht.

Een massage kan, zowel geestelijk als lichamelijk heel goed preventief werken voor het behoud van een goede gezondheid. Een volledige massage ontspant de spieren, maakt pezen, gewrichten en de spieren soepeler, stimuleert de afvoer van het lymfevocht waardoor ook afvalstoffen en giftige stoffen het lichaam sneller verlaten.
Ook zul je merken dat je met een ontspannen lichaam geestelijk makkelijker tot rust komt, zodat de negatieve spiraal van stress en lichamelijke klachten doorbroken kan worden.

Ontspanningsmassage 25 minuten 

Massage van nek, schouders, rug en achterkant benen.

€19,50

Ontspanningsmassage 50 minuten

Massage van nek, schouders, rug achter/voorkant benen, hoofd en voet massage.

€27,00


Hotstone Massage

Een Hotstone massage is een intensieve massage met  verwarmde, door water (zee/rivier) en zand glad geschuurde, vulkanische basalt stenen. De stenen bevatten natuurlijke krachten, om de massage stenen op te warmen en op temperatuur te houden wordt een "au bain marie" apparaat gebruikt waarin de stenen in verwarmd water liggen. De temperatuur van de water wordt op ongeveer 47 -  52 graden gehouden. De diameter van de stenen varieert van 2 tot 12 centimeter. 

De warmte dringt door in de spier en verlicht spanningen terwijl de koude stenen ontstekingen verminderen en zwellingen tegengaan. De toepassing van warmte vergroot het gevoel van welzijn. 
Hotstone massage zorgt voor een diepe relaxatie en ontgiftend, stimuleert de orgaan functies en activeert het zelfherstellingsvermogen van het lichaam.

Het helpt ook bij het harmoniseren van de chakra's en ondersteunt alle niveaus van  healing doordat het de emotionele, mentale en fysieke energieën harmoniseert. 
Maar Hotstone is ook zeker voor mensen die gewoon eens lekker hun lichaam willen vertroetelen en relaxen...

Hotstone massage is vooral geschikt voor:  

  Spier en of zenuwpijn 

  Rug en of nek pijn                                                      

  Hoofdpijn, slechte doorbloeding 

  Luchtweg aandoeningen  

  Een burn- out of algemene moeheid en zwakte voelen

  Wegnemen van spanningen of als algehele ontspanning

   

Hotstone Back befree (achterzijde lichaam)  45 minuten

€28,00

Hotstone Front befree (voorzijde lichaam)    45 minuten

€28,00

Hotstone Wellness (voor en achterzijde)      90 minuten

€50,00


Aromatherapie massage

Deze oosterse stijl massage heeft een therapeutisch effect en geeft een diepe ontspanning zowel geestelijk als lichamelijk. De etherische oliën die gebruikt worden bij de massage geven een weldadig gevoel van mentale 
en fysieke ontspanning.

Heeft u bijvoorbeeld last van: 
Hoofdpijn,slapeloosheid, pijnlijke nek en schouders, stress,vermoeidheid of zit u niet lekker in u vel , dan kan Aromatherapie massage een helende uitwerking hebben.

Door de massage worden de spanningen in uw lichaam vrijgemaakt en afgevoerd. Er ontstaat weer ruimte waardoor de geblokkeerde energie weer kan gaan stromen, daardoor kunt u weer nieuwe energie en levenslust voelen. 

Aromatherapie massage met etherische oliën duur 50 minuten

Massage van nek, schouders, rug, benen voor/achterzijde en  ter afsluiting een voetmassage

€34,50


Voet en onderbeen massage met Thaise kruidenbalsem

Ontspannende voet en onderbeen massage met Thaise kruidenbalsem en kokosmilk. Duur 15 minuten

€14,50


E-mailen
Bellen