Praktijk Lotus

Ruimte voor je slogan

Lanèche Producten

Lanèche producten kenmerken zich door een tweeledige werking: ze brengen niet alleen verzorgende en voedende ingrediënten in de huid, maar wat nog belangrijker is, ze sporen de huid aan tot regeneratie en het aanmaken van huid eigen bestanddelen waardoor de huid zichzelf herstelt.

Huidverzorging van het hoogste niveau waarbij niet alleen van buitenaf aan de conditie wordt gewerkt, maar ook van binnenuit door de huid zelf.

 


Grondstofkeuze

Alle verkoop producten zijn zuiver plantaardig en rijkelijk voorzien van vitaminen, pro- vitaminen, co- enzymen en nog veel meer. Zelfs dierlijke stoffen zoals collageen zijn vervangen door het effectiever plantaardige micro- collageen, de nieuwste ontwikkeling op cosmetica gebied. Bovendien zijn alle grondstoffen van de Lanèche producten dierproefvrij, voldoen aan alle farmaceutische eisen en beschikken als zodanig ook over een farmaceutisch certificaat. Alle ingrediënten beschikken over claims, hetgeen betekent dat de werking van de ingrediënten onderzocht en wetenschappelijk bewezen zijn. 
 

Lanèche is niet alleen een product waarmee in de salon wordt gewerkt, alle producten zijn ook verkrijgbaar voor thuisgebruik, en bevatten dezelfde intensieve werkstoffen als de producten in de salon. Dat betekent dat ook deze producten een tweeledige werking hebben, ze voeden de huid rijkelijk en ze laten de huid zelf werken aan verbetering.
Voor het beste resultaat van de salon behandelingen is het van belang dat u thuis de huidverzorging voortzet met de Lanèche thuis producten. 

Deze ondersteunen de behandeling optimaal. De salon en thuis producten zijn onderling nauwgezet op elkaar afgestemd, ze vullen elkaar aan en versterken de werking van elkaar.

Een uitgebalanceerd samenspel.
 

 

E-mailen
Bellen