Praktijk Lotus

Ruimte voor je slogan

Hars Behandeling

Voor de behandeling! Het beste om ingegroeide haren tegen te gaan is om 2 dagen voor de behandeling de huid voorzichtig te scrubben met een zachte peeling. Gebruik geen bodylotion, body olie of douche crème op de dag van de behandeling. Kort voor de behandeling liever niet douchen maar erna. 

De aanbevolen lengte van de haren is ongeveer 8/10 mm dit wil zeggen ongeveer 2 tot 3 weken voor de afspraak niet scheren. Te lange haren dienen daarom voor de behandeling door jezelf (bij) geknipt te worden, daar dit niet bij de prijs van de harsbehandeling hoort.


De Behandeling! Huid en haren worden eerst gedesinfecteerd om zo de huid te ontsmetten en te beschermen tegen irritatie.

Na het harsen wordt een speciale reinigingslotion aangebracht om de achtergebleven hars restjes te verwijderen. Deze lotion sluit de poriën, verzorgt en verzacht de huid. Hierna wordt een mousse gebruikt om de huid te verkoelen en roodheid tegen te gaan. 
Door de ingrediënten als Tea Tree Oil om ontstekingen tegen te gaan, en een haargroei remmend middel.


Het resultaat! Na de eerste behandeling blijft het resultaat ongeveer 3 tot 6 weken, afhankelijk van je persoonlijke haartype. Daarna zullen de eerste haartjes weer voelbaar zijn. Warmte stimuleert de haargroei, daarom groeit haar sneller in de zomer dan in de winter.  

Daar met harsen de gehele haar is verwijdert groeit er dus een geheel nieuw haartje, dit zal zachter aanvoelen dan de recht afsneden top van het stoppeltje van na het scheren.
Door het regelmatig harsen worden de haartjes zachter en vertraagd de haargroei waardoor je minder vaker een behandeling nodig hebt. Regelmatig harsen helpt tevens de huid te wennen aan de behandeling en minimaliseert irritaties, de tussen pauze wordt langer. 
Een haargroeiremmer zorgt ook voor een verminderde haargroei en een zekere traagheid in de groeisnelheid.


NA de behandeling!
Vermijd direct (24 uur) na de behandeling de zon, zonnebank, een heet bad of sauna, neem liever een koele douche!.

Harsen voor Hem

Harsen schouders

vanaf €11,50

Harsen rug 

vanaf €21,50

Harsen borst 

vanaf € 11,50

Harsen buik 

€20,00

Harsen oksels 

€13,50


E-mailen
Bellen