Praktijk Lotus

Ruimte voor je slogan

Reiki Behandeling

Wat is Reiki ?

Vóór alles is Reiki een unieke therapie, gebaseerd op de spirituele kracht van het universum. Reiki is een alternatieve geneeswijze die werkt met handoplegging. 

De kerngedachte van de methode is dat helende levenskracht niet op zichzelf staat, maar dat er een universele bron is waar we allemaal deel aan hebben en waar onze natuurlijke genezende vermogens hun kracht aan ontlenen. "Natuurlijke genezing voor lichaam en geest" Een Reiki behandelaar werkt niet met eigen krachten. 
Hij/zij beschouwt zichzelf als een kanaal om helende levenskracht rechtstreeks vanuit deze spirituele bron door te geven. 
 

Wat doet Reiki?

Een Reiki behandeling geeft ontspanning, pijn vermindering, toegenomen vitaliteit en versnelde genezingsprocessen. Het zelfgenezend vermogen van de behandelde wordt erdoor gestimuleerd. Zo ondersteunt Reiki de behandelde en kan het bij iedere kwaal worden gegeven. 

Overigens: de eerste behandeling(en) kunnen ongerieflijk zijn wanneer Reiki het natuurlijk genezingsproces in gang zet.  Soms is er in het begin verergering van de symptomen. Chronische ziektes zijn niet zo eenvoudig te behandelen als kleine aandoeningen, maar het is een feit dat slechts een enkele behandeling van een chronisch zieke al resultaat heeft.

 

Voor wie is Reiki bedoeld?

Iedereen die zich open stelt kan Reiki ontvangen, Reiki werkt voor jong en oud!

Reiki behandeling kan verlichting brengen voor lichamelijke klachten zoals hoofdpijn,migraine,pijnklachten, rugklachten, lusteloosheid, vermoeidheid en nog veel meer. Maar ook voor geestelijke klachten zoals faalangst,stress en overspannen zijn, vast zitten in emoties, woede, irritaties en nog veel meer.

Maar ook voor geestelijke klachten zoals faalangst, stress en overspannen zijn, vast zitten in emoties, woede, irritaties en nog veel meer.

 

De Reiki Behandeling:

Aan het begin en einde van iedere behandeling wordt gebruik gemaakt van een klank schaal. De behandeling vindt van hoofd tot voeten plaats. Door de handen op het lichaam te leggen vind de Reiki kracht zijn weg. Alle chakra's worden behandelt dit zijn immers belangrijke energie verdelers. Speciale aandacht wordt besteed aan probleemgebieden. Om afvalstoffen die loskomen te verwijderen uit je lichaam is het wenselijk om flink water te drinken op deze dag.

Een behandeling duurt ongeveer 45 minuten het is raadzaam (maar geen verplichting) om meerdere behandelingen kort op elkaar te beginnen. Dit om de stroming die in uw lichaam ontstaat na de eerste behandeling zo effectief mogelijk uit te bouwen voor een zo groot mogelijk resultaat. 

Kosten per behandeling €28,00


E-mailen
Bellen